Voor mijn eindopdracht van mijn opleiding tot psychodynamisch therapeut ben ik op zoek naar een aantal mensen (18 +) die willen meewerken aan mijn onderzoek over KOPP/KOV kinderen.
 
KOPP/KOV staat voor Kinderen die zijn Opgegroeid bij ouder(s) met Psychische Problemen/Kinderen met Ouders met Verslaving(en).
 
Ben jij ook opgegroeid in zo’n situatie en zou je willen meewerken, neem dan graag contact met me op.
 
Waar gaat het om:
4 therapeutische sessies van 1 à 1,5 uur in mijn praktijk in Zwolle (ongeveer om de twee weken).
Kosten: geen
 
Het doel is om te onderzoeken wat de gevolgen zijn voor een (volwassen) kind door het opgroeien bij een ouder met psychische problemen en wat psychodynamische therapie kan bieden bij het helen van die gevolgen. Er zijn in Nederland ongeveer 577.000 kinderen die opgroeien bij een ouder met psychische problemen. De gevolgen hiervan zijn groot en hebben invloed op je verdere volwassen leven. Hierdoor kunnen problemen ontstaan waardoor je het gevoel hebt (steeds) vast te lopen. Het doel van de sessies is om te kijken waar jouw oude pijn zit en wat ervoor nodig is om deze te helen waardoor je je weer beter gaat voelen om bepaalde stappen te zetten waar je nu in lijkt vast te zitten.

Mocht je mee willen werken of ken je iemand waarvan je denkt dat dit interessant kan zijn, aarzel niet en neem contact met me op.