Hartsgevoel

Deze naam is mij ingegeven toen ik op zoek was naar een naam voor mijn praktijk. Ik heb deze naam gekozen omdat de betekenis van deze naam mooi representeert hoe ik in het leven sta en vandaar uit ook mijn therapeutschap vormgeef.

Mijn visie op het leven is dat iedereen zijn eigen levenspad bewandeld. Op dat pad kun je allerlei uitdagingen tegenkomen waar je doorheen moet gaan. Dit is echter niet altijd zo gemakkelijk. We hebben immers bij onze geboorte geen routeplanner meegekregen. Soms heb je even geen idee meer hoe je verder moet.

Ik ga er van uit dat iedereen een Hartsgevoel heeft, als een soort intuïtie, inspiratie, een innerlijke stem, die je wegwijs kan maken. Dit Hartsgevoel leidt je als het ware door je leven heen.

Er kunnen momenten in je leven zijn dat je op zoek bent naar je Hartsgevoel omdat je ergens tegenaan loopt en je even niet meer weet hoe je nu verder moet.

In mijn praktijk wil ik mensen weer in contact te brengen met hun Hartsgevoel. Door middel van therapie wil ik jouw hart laten spreken. Het meest zuivere is namelijk jouw eigen innerlijke stem die jou vertelt wat jij nodig hebt om weer verder te kunnen op jouw levenspad.

"Laat jouw hart spreken"