Kennismaking

Wil je voordat je aan therapie bij Hartsgevoel begint weten wat je te wachten staat en wat ik voor je kan betekenen? Aarzel dan niet en neem contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Dit kan via het contactformulier waarin je aangeeft dat het om een kennismakingsgesprek gaat. Mailen of eventueel bellen kan ook.
Een kennismakingsgesprek is gratis en duurt ongeveer 30 minuten.

Investering

  • Per uur 80 euro
  • Therapeutische sessies zijn vrijgesteld van btw
  • Een sessie duurt tussen de 60 en 90 minuten
    Voor een EMDR sessie wordt twee uur uitgetrokken omdat het belangrijk is dat het proces wordt afgerond
  • Na de sessie ontvang je een factuur en betaallink per e-mail

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de consulten vanuit de aanvullende verzekering. Dit houdt in dat het niet ten laste komt van het eigen risico. Zie voor een vergoedingenoverzicht van alle zorgverzekeraars de website zorgwijzer.nl. Indien je zorgverzekeraar een deel vergoedt, dan dien je de factuur zelf te declareren bij je zorgverzekeraar.

“Om hulp vragen betekent niet dat je opgeeft. Het betekent dat je weigert op te geven”

Charlie Mackesy

Annuleren

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voor de sessie kosteloos geannuleerd worden. Bij overschrijding van deze termijn of bij het vergeten van de afspraak worden de kosten van de volledige sessie in rekening gebracht.

Behandelovereenkomst

Je kunt hier de behandelovereenkomst downloaden. De behandelovereenkomst neem je ingevuld en ondertekend mee naar de eerste afspraak.

Met de behandelovereenkomst teken je tevens voor de Algemene Voorwaarden.

Beroepsvereniging

Om de kwaliteit te waarborgen ben ik als lid aangesloten bij de beroepsvereniging ter bevordering van alternatieve geneeswijze, de VBAG. Daarnaast ben ik ingeschreven als lid van het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. Het RBCZ is het kwaliteitsregister in Nederland waar HBO-opgeleide therapeuten zich kunnen registreren.

Klachtenregeling:
Bij een klacht over een behandeling wordt dit eerst onderling besproken. Het is ook mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir.
Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van het RBCZ. Voor meer informatie kijk je op de website van de beroepsvereniging VBAG.

Ga voor meer informatie over VBAG naar de website.
Ga voor meer informatie naar de website van RBCZ